Västra harg

Nu är det äntligen bra väder! Då stack Jag, Tove, Siw o Leo och badade i västra hargs sjön. Det var mycket skönt tyckte vi. Och det är ett himla fint ställe om du ska bada med hund. :)
Så hära ser badplatsen ut.
Leo i full fart på bryggan! :)
Leo tycker att det är så skönt att bada dessa varma dagar.
Leo ser nöjd ut :)
Leo som tittar ut från bryggan.
Leo som springer och skakar av sig allt vatten. :P
Här har vi en blöt och nöjd vovve :)

Leonberger

Våran granne har en leonberger som är drygt 2 månader äldre än Leo. Och idag när Leo och jag var ute i våran trädgård så kommer leonbergern fram vid staketet och skäller aggresivt mot Leo och Leo gör lika dant och springer mot staketet. Leonberger hoppar över deras staket och springer mot Leo, och Leo tvekade inte en sekund på att flyga på leonbergern. Och Leo verkligen hoppade in i honom och HÖGG för allt han kunde mot leonbergerns hals och huvud! Och Leonbergern blev så dominerad/rädd så han vände sig om direkt och sprang mot sitt staket och kuvade i hop sig och skakade lite. Det slutade med att jag fick springa och hämta Leo för han var så arg på Leonbergern. Allt detta skedde på ca 10 sekunder men Leo har aldrig gjort så förut. Men idag visade Leo att han är liten men tuff!!

Namnsdag

Grattis på namnsdagen Leo-bus! :D Idag har Leo namns dag och det firades med lite pankakor! Vilket Leo tyckte var mumsigt :)
Leo som har på sig sin fina scarf, och husses basker ;)

Vadstena

Jag, Leo & Siw var i vadstena. Där jag (Martin) är uppväxt. Jag tycker att det är en mycket fin stad, och så är det nyttigt att miljö träna sin hund där med. Och Leo han skötte sig super bra när vi var där. :)
Leo som sitter vid vadstena slottet :)
Leo som står på ett Lejon :P
Fina Leo :)
Leo fick smaka på lite glass av Siw.

Bad

Nu är det sommar lov för husse! :D Så nu ängnas det massor av tid till min lilla ögon-sten! Och så fort det är bra väder så försöker jag och Leo ta oss till en badstrand. Bada är bland det bästa bude husse och Leo tycker. :)
Denna dag var det ca 22 grader varmt och det var helt under bart att bada! :D Här badar vi i västra harg i mjölby en mycket fin bad plats om man ska bada med hund. :)
Leo blev helt tok-förtjust att hoppa från bryggan när han såg att husse gjorde det med. :)
Och att bara få springa runt och plaska omkring är ju helt underbart det med tycker Leo :)
"Jag kan inte simma längre, det är en brygga ivägen"
Leo försöker skaka av sig vattnet när han är i vattnet.

RSS 2.0